Activitats de formació del projecte CODICIS

activitats-formacio-projecte-codicis

El projecte Erasmus+ CODICIS, en el qual participa la FIMA, ha iniciat la formació a distància del curs de formació de formadors en gestió i conservació d’arxius i biblioteques patrimonials, amb més de cinquanta alumnes de tres països (Mèxic, Perú i Bolívia) procedents de sis centres universitaris.

En aquesta formació en patrimoni bibliogràfic i documental participen els professors Amadeu Pons (Introducció a la documentació) i Jesús Gascón (Introducció a la catalogació), així com Concepción Rodríguez, Carina Rey i Lluís Agustí, que s’encarreguen del primer mòdul que s’està impartint en aquests moments. La formació continuarà en línia fins a final d’any.

A més, s’enviaran equips de professors de la nostra Facultat i de Catània (Sicília) per visitar els socis llatinoamericans i completar la formació amb sessions presencials als tres països. En aquesta fase ens ocuparem de formar els formadors que després s’encarregaran de formar els bibliotecaris i arxivers en cadascun dels sis centres universitaris llatinoamericans participants, en una formació en cascada que és un element clau de la sostenibilitat del projecte.

08 de octubre de 2022

Ver nota original: Aquí